Dette kan Steddi hjelpe med

Enkel hjelp til å betale strøm

Steddi gir deg hjelp til å betale strømmen på en enklere måte. Du får stabile utgifter, sommer som vinter. Det gjør at det blir lettere å håndtere strømregningene, og du får disse fem fordelene:

1) Forutsigbarhet

Det aller viktigste Steddi kan hjelpe med er forutsigbarhet. Du vet alltid hva du skal betale og har kontroll på strømutgiftene dine. På den måten blir det lettere å planlegge økonomien.

2) Utjevning

Fordi kostnadene for strøm blir fordelt jevnt utover året, betaler du mer om sommeren enn du ellers ville gjort. Slik bygger du opp en buffer som forbereder deg på vinteren. Dette gjør at du slipper å plutselig måtte betale de store summene når kulda setter inn.

3) Oversikt

Hos Steddi har du din egen saldo. Denne kan du enkelt sjekke på Min side hos strømleverandøren din, eller på fakturaen fra Steddi. Det er smart å ha et forhold til saldoen din, så du er bevisst på om det er du som skylder penger til Steddi eller motsatt. Hvis det skjer uventede endringer i saldoen din, justeres beløpet du skal betale. I så fall får du beskjed om dette i god tid.

4) Fast forfallsdato

Betalingen skjer alltid den 20. i måneden, så du slipper å lure på når beløpet skal trekkes fra kontoen din.

5) Fleksibilitet

Hvis du foretrekker å ikke betale for strømmen i det hele tatt i perioder, kan du velge deg to betalingsfrie måneder. Men tenk gjennom om du virkelig vil det, for da kommer beløpet naturlig nok til å bli høyere for resten av månedene.

Steddi hjelper med mye, men kan ikke gi deg billigere strøm

Selv om Steddi gjør det litt lettere å betale for strømmen, blir du fortsatt nødt til å gjøre opp for hele strømforbruket ditt. Det slipper du rett og slett ikke unna. Så det er lurt å spare der du kan for å holde utgiftene nede.

Jo mindre strøm du bruker, jo mindre må du betale.