Saldoen gjør det lett å balansere

Oversikt over forbruk og betaling

Som kunde hos Steddi har du din egen saldo. Den viser balansen mellom det du har betalt inn, og det du faktisk har brukt av strøm.

Gjennom året vil saldoen være i naturlig bevegelse. I de månedene du bruker mye strøm og prisene er høye vil saldoen gå i minus – mens den vil gå i pluss når været blir mildere og både prisene og strømforbruket går ned.

Med andre ord er det ikke uventet at du kan skylde Steddi penger når vinteren er over, og at du har penger til gode hos Steddi etter sommeren.

Steddi beregner på nytt hvis det trengs

Ingen er tjent med at det blir for stort pluss eller minus på saldoen din. Hvis saldoen blir positiv med mange tusen kroner, har du sikkert andre ting du kunne tenke deg å bruke de pengene på. Og blir saldoen tilsvarende negativ, bygger du opp en gjeld som det kan ta tid å betale ned.

Derfor følger Steddi med på utviklingen. Hvis bevegelsene blir uventet store i løpet av året, blir det gjort en ny beregning. Da får du et høyere eller lavere beløp å betale hver måned, for å unngå at det blir for stor ubalanse på saldoen din.

Følg med på fakturaen og på Min side

På fakturaen du får fra Steddi ser du saldoen på det tidspunktet fakturaen blir sendt. Deretter blir saldoen oppdatert igjen så snart du betaler. På Min side hos strømleverandøren din kan du sjekke den oppdaterte saldoen når det passer deg.


Vil du vite mer? Slik jobber Steddi.

Vanlige spørsmål

Kan jeg betale inn ekstra på saldoen?

Hva skjer hvis jeg skylder Steddi penger, eller motsatt?

Flere spørsmål