En hjelp til å betale strømregningen

Oversikt-laptop-980x300.jpg

Strømpriser som plutselig skyter i været kan være tøft for lommeboken. I kalde perioder der folk bruker mye strøm, er dette en stor utgift å håndtere. Derfor tilbyr Steddi hjelp til å betale strømregningen på en mer langsiktig måte.


Strømregninger med et jevnt beløp

For å kunne planlegge privatøkonomien er forutsigbarhet viktig. Men de store prissvingningene i strømmarkedet, har gjort det krevende for mange å holde oversikt over hvilke utgifter som kommer gjennom vinteren. Dette vil Steddi gjøre noe med.

I stedet for at du får faktura direkte fra strømleverandøren din med det beløpet du brukte i måneden som gikk – kan du gjøre opp for strømregningen via Steddi. 

Da betaler du ganske enkelt for et snitt av det årlige strømforbruket ditt hver måned. Steddi hjelper med beregning, fordeling og justering. Dette gjør at du får spredt kostnadene dine, i stedet for at du betaler mye noen måneder og mindre andre måneder.

Strømmen koster det samme, men betalingen blir enklere

Steddi er ikke noen billigere løsning enn å betale på vanlig måte. Det er bare annerledes.

Du må fortsatt betale for alle kostnadene du pådrar deg gjennom året for strøm og nettleie. I tillegg betaler du 59,- i måneden for at Steddi skal hjelpe til med betalingen.

Med en slik betaling av strømregningen oppleves kanskje hverdagen som litt lettere. Da slipper du at svingningene i strømprisene påvirker utgiftene så mye i det daglige.

Vil du vite mer om hva du får med Steddi?

Se hva Steddi kan hjelpe med.