Slik virker lik betaling av strøm hver måned

Er det ikke rart hvordan inntektene i hjemmet som regel er helt stabile, mens bunken med regninger kan variere fra måned til måned? Jo flere regninger som kan deles opp i like betalinger gjennom året – jo enklere blir det å ha kontroll på økonomien. Visste du at dette er mulig å gjøre med strømregningene dine?


Steddi har nemlig laget en enkel løsning som gjør at du kan få lik betaling av strøm hver måned. Dette forandrer ikke hvor mye strømmen koster, eller hvilken strømavtale du har, men det endrer helt på måten du betaler for strømmen din.

Vinter-landskap-980x300.jpg

Lik betaling sommer og vinter

Steddi ser stort på strømregningene dine. Det viktige er ikke hva strømprisen er i dag eller hvor mye du ladet elbilen forrige uke. Det er det lange løp som betyr noe.

Hvor mye du betaler, er beregnet ut fra strømforbruket ditt for hele året. Denne summen fordeles likt utover 12 måneder, så du alltid vet hva du skal betale for strømmen.

Sørger for at forbruket ikke sklir ut

Fordi beløpet du betaler inn er basert på en beregning, vil det aldri stemme 100% med virkeligheten. Derfor har Steddi en saldo som gir deg kontroll.

Den viser hvordan du ligger an – om du har betalt inn mer enn du har brukt, eller motsatt. Hvis saldoen beveger seg for mye i positiv eller negativ retning over tid, blir det gjort en justering av beløpet du skal betale.

Derfor er det ikke sikkert at beløpet alltid vil være helt likt, det kan bli justeringer underveis hvis det er behov for det. Men fordi forutsigbarhet er så viktig for Steddi, blir det aldri gjort en endring av beløpet uten at du først har fått beskjed på SMS.

Er lik betaling av strøm noe for deg?

Sjekk hvem Steddi passer for