Høy strømregning? Slik betaler du jevnt og trutt i stedet

Jevn-betaling-steddi-980x300.jpg

Hvis det er mulig, er det alltid best å betale den høye regningen og bare bli ferdig med problemet. Men i perioder der høye strømregninger kommer som perler på en snor – kan dette være lettere sagt enn gjort.

En overraskelse kommer sjelden alene

I hverdagen kan det dukke opp mange kostnader som kommer brått på. Plutselig ryker oppvaskmaskinen, tannlegen kommer med dårlige nyheter eller det må repareres noe på bilen. Da har vi som oftest ikke annet valg enn å bite i det sure eplet, og disponere pengene så godt det lar seg gjøre. Kanskje må vi også frem med kredittkortet.

Men akkurat med strømmen er det lett for at de økte utgiftene ikke blir et engangstilfelle. De siste vintrene har prisene nådd stadig nye rekorder, og mange har kjent på kroppen at høye strømregninger har vært et gjentakende problem.

Steddi betaling av strømmen

For å gjøre det enklere å holde kontroll på utgiftene, har Steddi utviklet en hjelp til å betale for strømmen. Ved å fordele kostnadene utover året er det faktisk mulig å gjøre opp for hele strømforbruket jevnt og trutt – uten at hver enkelt regning skal bli så høy.

Siden Steddi ikke er en strømleverandør, gir ikke dette noen innvirkning på selve kostnadene for strømmen. Den forblir den samme. Men Steddi hjelper deg å holde kontroll på utgiftene på en enklere måte.

Er mer stabile strømregninger noe for deg?

Sjekk hvem Steddi passer for